آخرین اخبار
ترفند مامان بزرگا برای پوست کندن بادمجون کبابی لو رفت ؛ ترفند جادویی پوست کندن بادمجون کبابی تو ۱۰ ثانیه

بادمجان کبابی پایه اصلی بسیاری از غذاهای ایرانی مثل کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان محسوب میشود. اما یکی از چالشهای همیشگی بعد از کباب کردن بادمجان، جدا کردن پوست آن است که اگر درست انجام نشود، هم زمان زیادی میگیرد و هم ممکن است بافت نرم بادمجان له شود. از این رو در این مقاله ، با ۴ روش آسان و کاربردی برای پوست کندن بادمجان کبابی آشنا میشوید.
برای کندن پوست بادمجان کبابی، میتوانید از چند روش ساده استفاده کنید. اگر فرصت دارید، بگذارید بادمجان کمی خنک شود تا پوستش به راحتی جدا شود.
در روش سریعتر، بادمجان داغ را زیر آب سرد یا داخل آب یخ بگذارید تا شوک حرارتی باعث شل شدن پوست شود. همچنین قرار دادن بادمجان در کیسه نایلونی کمک میکند بخار جمع شده پوست را نرم کند و بدون آسیب به گوشت جدا شود.
منبع | سرگرمی روز