
طرز تهیه چیز کیک یلدایی + فیلم
به گزارش رکنا، این چیز کیک از سه لایه هست؛ کیک و دو لایه مواد پنیری البته برای کراست میتونید از کراست بیسکویتی هم استفاده کنید.
مواد لازم برای کیک؛
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۷۵ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۹۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو جدا کنید، سفیده رو بزنید تا حجیم بشه، بعد نصف شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا کاملا فرم بگیره.
به زرده ها وانیل و مابقی شکر رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد روغن مایع رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید و نصفش رو به مواد اضافه و مخلوط کنید، بعد نصف سفیده فرم گرفته رو اضافه کنید و به آرومی مواد رو فولد کنید، مجدد مابقی آرد رو اضافه و مخلوط و بعد مابقی سفیده رو اضافه و مخلوط کنید. دقت کنید مواد فقط در حد مخلوط شدنه، مایه کیک رو داخل قالب ۲۳ سانت بریزید و بذارید در فر ۱۸۰درجه؛ نیم ساعته میپزه.
برای مواد پنیری لایه اول؛
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب برای ژلاتین نصف لیوان سرخالی
مواد پنیری لایه دوم؛
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
پودر ژله انار یک بسته
آب جوش برای ژله یک لیوان
طبق فیلم سرهم بندی کنید و ۴ تا ۵ ساعت تو یخچال به چیز کیک استراحت بدید.
منبع: رکنا


