
دسته بندی نشده
پاناکوتای وانیلی با سس انار دسر شب یلدای امسال + فیلم
به گزارش رکنا، طرز تهیه دسر شب یلدا به نام پاناکوتای وانیلی را با سس انار آموزش داده ایم. تا پایان این فیلم همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
– شیر پرچرب ۲ پیمانه
– خامه ۱۰۰ گرم
– پودر ژلاتین ۲ ق غ ( اگر خواستید زودتر ببنده ۳ ق بزنید)
– آب ۶ ق غ
– شکر نصف پیمانه
– آب انار ۱ پیمانه
– شکر ۲ ق غ
– نشاسته ذرت ۱ ق غ
منبع: رکنا


