
دسته بندی نشده
طرز تهیه غذای لری به اسم قاورمه + فیلم
به گزارش رکنا، طرز تهیه غذای محلی به اسم قاورمه را آموزش داده ایم. جگر، دل و قلوه ریزریز، حسابی برشته، روغنی و معطر… یه لقمهش آدم رو میبره لرستان.
مواد لازم
دل گوسفند
جگر گوسفند
قلوه
دنبه ریزشده
پیاز ریز
زردچوبه
فلفل سیاه
کمی نمک (آخر کار)
روغن حیوانی اختیاری
نکات مهم
هرچی ریزتر خرد بشه، برشتهتر و خوشعطرتر میشه.
نمک رو آخر کار بزنید تا جگر سفت نشه.
بهترین سرو: نان سنگک یا تافتون + ترشی محلی
مرحله برشتهکردن آخر، اصل طعم قاوُرمهست
شما بگین؛ تا حالا قاورمه لُری خوردین؟ با نون سنگک میچسبه یا تافتون؟
منبع: رکنا


