Warning: A non-numeric value encountered in /home/teenti/public_html/wp-content/themes/jannah/inc/custom-styles.php on line 1518
سوزاندن جنگل برای خوردن برگر زغالی!/ شکم‌چرانی به سبک قاجاری بلای جان محیط زیست شده است - تین و تیتر
دسته بندی نشده

سوزاندن جنگل برای خوردن برگر زغالی!/ شکم‌چرانی به سبک قاجاری بلای جان محیط زیست شده است

صاحبان رستوران‌هایی که کباب زغالی و برگر زغالی می‌فروشند، وقتی در مقابل اعتراض دوستداران محیط زیست قرار می‌گیرند، می‌گویند: «مشتری‌های ما طعم برگری که با آتش چوب‌های جنگلی پخته می‌شوند به برگرهایی که با استفاده از گاز تهیه می‌شوند ترجیح می‌دهند!» این رسم شکم‌چرانی موروثی قاجاری حدود ۲۰۰ سال است که رایج شده و آتش به جان جنگل‌های ایران انداخته است.

منبع: دنیای اقتصاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا