دستور پخت ۲ آش مخصوص پاییز و زمستان + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه آش گوجه و آش رشته را در این فیلم خواهید دید. همراه ما باشید.
مواد لازم ( ۵ الی ۱۰ نفر )
گوجه ۵۰۰ گرم ( نیم کیلو یا ۵ عدد بزرگ )
بلغور گندم نصف لیوان
برنج نیم دانه نصف لیوان
لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان
تره و جعفری ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
آبغوره نصف لیوان تا ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
نعناع خشک ۲ ق.غ
دستور آش دوم
رشته آش ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم
رب گوجه ۲ ق.غ
نخود و لوبیا چیتی و لوبیا قرمز و لوبیا سفید هرکدوم ۱۰۰ گرم
برگ زردآلو و آلوی بخارا و آلوی قرمز و آلبالو و زغال اخته هرکدوم ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
نعناع خشک و پیاز داغ به مقدار لازم
نکات
نخود من حدودا ۲ ساعت پخت بعدش لوبیا ها رو اضافه کردم.
حتما حبوبات از شب قبل خیس داده بشن وگرنه زمان پخت بیشتر میشه.
این آش به واسطه میوه ها زود لعاب میگیره.
رشته آشی رو زمانی اضافه کنید که تا نیم ساعت بعدش میخورید وگرنه خیلی غلیظ میشه.
نوش جانتون
منبع: رکنا

