Warning: A non-numeric value encountered in /home/teenti/public_html/wp-content/themes/jannah/inc/custom-styles.php on line 1518
آموزش پخت به‌ پلوی خوش‌ عطر و خاص + فیلم - تین و تیتر
دسته بندی نشده

آموزش پخت به‌ پلوی خوش‌ عطر و خاص + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه به پلو به شرح زیر است.

مواد لازم:

    • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

    •پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته: ۲ عدد

    •نمک + فلفل + زردچوبه + زنجبیل + دارچین: به میزان دلخواه

    • آرد سوخاری: ۲–۳ ق‌س

    • خلال به خشک: کمتر از ۵–۶ ق‌س نریزید

    •برنج: ۳–۴ پیمانه

    • زعفران دم‌کرده: به میزان دلخواه

    • آب‌لیمو ترش: ۱ ق‌س

    •کشمش پلویی: دلخواه

    •خلال پسته: دلخواه

طرز تهیه:

    ۱. گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، دارچین و آرد سوخاری رو خوب مخلوط کن.

    ۲. به صورت قلقلی‌های کوچولو فرم بده و توی روغن سرخشون کن.

    ۳. بعدش کشمش، خلال پسته، خلال به، زعفران و آب‌لیمو رو اضافه کن و یه تفت کوچولو بده.

    ۴. برنج رو مثل همیشه آبکش کن.

    ۵. حالا لایه‌لایه برنج و مواد به‌پلو رو بریز.

    ۶.برای خوشرنگ شدن روش زعفران دم‌کرده بده.

    ۷.سی تا چهل دقیقه بذار آروم دم بکشه.

و تمام!

یه به‌پلوی مجلسی، خوشرنگ، خوش‌عطر و عاشقونه داری!

طرز تهیه خلال به خشک:

به‌ها رو با پوست بشور.

 خیلی ریز و خلالی برش بزن.

یا جلوی آفتاب،

 یا روی شوفاژ،

یا داخل فر نیمه‌باز…

کاملاً خشک کن.

 تا ۳ تا ۶ سال هم می‌تونی نگهش داری!

نوش جون خوش‌سلیقه‌ من! 

منبع: رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا